Bandencentrale sinds 1990

Zaakvoerster Heidi Gaukema richtte Banden Gaukema op in 1990. Heidi is geboren en getogen in de bandenwereld. Haar expertise in de bandensector is dan ook enorm. Samen met haar team van gemotiveerde bandenspecialisten staat ze garant voor een persoonlijke en klantgedreven service. 

Banden Gaukema groeide de afgelopen jaren uit tot een gevestigde waarde. Met de verhuis naar een gloednieuwe bandencentrale in de zomer van 2015 zette Banden Gaukema opnieuw een grote stap voorwaarts. In 2020 vond de toetrede tot Eurotyre plaats. 

Eurotyre Center Gaukema 3

Gedreven team

Als zaakvoerster staat Heidi samen met haar rechterhand Vanessa in voor het opmaken van alle offertes en de planning. Daarnaast werkt Annick in de boekhouding. Op drukke momenten springt ze bij voor het bedienen van de klanten. 

Fvg 600

In de werkplaatsen…

In de werkplaatsen maken Gert, Ilan en Nick als ervaren bandenmonteurs al jarenlang de dienst uit. Probleemloos klaren ze de moeilijkste klussen, telkens volgens de regels van de kunst. Bij technische controles van de banden of batterijen staan ze de klant bij met raad en daad.

Fvg 0353

Nieuwe banden nodig?

Vraag een offerte

Maak een afspraak